RSS

Getest: Lenovo IdeaPad S10e

Geplaatst op donderdag, 2 april, 2009 - door

Lenovo

lenovo-netbook-ideapad-s10eWe kregen vandaag weer eens een leuk testmodel toegestuurd van Lenovo (het nieuwe IBM). Zoals we van Lenovo gewend zijn ziet de laptop er prachtig en vooral degelijk uit; een echte zakennetbook! Lenovo geeft dus eindelijk een antwoord op de vraag naar zakelijke netbooks. De IdeaPad S10e ziet er dus op het eerste gezicht perfect uit; laten we hem eens grondig gaan testen!

De lichtgewicht S10e is erg goedkoop; zo’n 350 euro inclusief btw, en lijkt daarmee een koopje. Met een sterk exterieur dat slechts 1.1 kilo weegt is de mini-laptop zeer mobiel. Echter valt bij ons meteen iets op; de accuduur is slechts 138 minuten; terwijl we van netbooks toch minimaal verwachten dat ze drie uur meegaan.

Eenmaal begonnen met werken op de netbook van Lenovo valt ons op dat het een heerlijk computertje is voor standaard toepassingen zoals internet explorer en word. Met een Intel Atom processor en 1GB intern geheugen zit het met de snelheid wel goed. En met een harde schijf van maar liefst 160GB neem je al je foto’s en video’s overal mee naar toe. Een ideaal computertje dus voor consultants! Verder bezit de nieuwe IdeaPad S10e een aantal spannende extra’s zoals een 4-in-1 kaartlezer en een ingebouwde webcam.

De nieuwe netbook van Lenove is een prachtige mini-notebook voor de zakenwereld, en daarnaast is hij ook nog lekker goedkoop. Mocht je een netbook willen gaan aanschaffen is dit zeker een aanrader!

Goedkoop, IBM netbook, Lenovo ideapad, Lenovo laptop, Lenovo netbook, Mini laptop, Mini-computer, Review, S10e, Zaken computer, Zakennetbook

Reageer: