RSS

Getest: Rock Xtreme 780 Gaming laptop

Geplaatst op vrijdag, 3 april, 2009 - door

Overige

rock-xtreme-780Het Britse merk Rock staat bekend om haar high-performance laptops. Ze stuurden ons vandaag een testmodel op van het nieuwe Xtreme 780 gaming model die vanaf ongeveer 2000 euro in de winkel ligt. De laptop ziet er echt oogverblindend mooi uit en belooft qua uitstraling heel veel goeds! Laten we eens kijken wat deze gamelaptop ons te bieden heeft.

Met een high-performance laptop denk je natuurlijk aan een grote en zware laptop, en ja, de Rock Xtreme 780 weegt maar liefst 4,2 kilogram en is daarnaast 17-inch groot (breedbeeld). Met een accuduur van gemiddeld 110 minuten wordt de twee uur bijna gehaald, en dat is best netjes voor een gamer notebook!

Naast een lekker groot scherm, die overigens van HD kwaliteit is en dus een 1920×1200 pixel resolutie heeft, bevat de Rock Xtreme ook lekker grote toetsen speciaal geschikt voor het gamen. Meteen bij het opstarten van de nieuwe FEAR 2 game valt ons op dat het scherm zo scherp is; zelfs wij hebben dit nog nooit gezien!

De specificaties van de Xtreme 780 liegen er dan ook niet om; een high-end nVidia GPU en een Quad-core Intel processor is natuurlijk een ideale combinatie. Met een solid-state harde schijf van 250GB heb je genoeg ruimte voor al je games, films en muziek. Nog mooier; het is een 7200rpm harde schijf en schrijft en laadt dus lekker snel bestanden. Natuurlijk zijn er ook veel aansluitingen als het gaat om externe beeldschermen; neem bijvoorbeeld de HDMI en de DVI poorten.

Mocht je op zoek zijn naar een echte gaming laptop waarop je moeiteloos alle nieuwe games kunt spelen? Ga dan zeker eens naar een Rock dealer toe om dit Xtreme 780 model te halen; wat een topmodel zeg! Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van.

Game laptop, Gaming, Gaming laptop, Gaminglaptop, GPU, Hdmi, High-end, Nieuw model, Quad-core, Review, Rock laptop, Rock Xtreme 780, Spelletjes op laptop

Reageer: