RSS

De nieuwe Acer Aspire 6930G

Geplaatst op zaterdag, 4 april, 2009 - door

Acer

acer-aspire-6930g-frontSinds vandaag ligt er eindelijk weer eens een nieuwe Acer laptop in de winkel; de 6930G welteverstaan. Deze laptop ligt in de schappen voor een schamele 629 euro en is zeer geschikt voor mensen die een snelle multimedia laptop willen hebben die ook nog eens goed betaalbaar moet zijn.

Standaard heeft de Aspire 6930G redelijk indrukwekkende specificaties: Een sterke grafische kaart, een Blu-Ray speler en een scherm op 16:9 formaat (in plaats van het voor notebooks gangbare 16:10 formaat). Ook aan het geluid is gedacht; standaard zitten er in de laptop twee sterke speakers die Dolby Home Theatre ondersteunen.

Als de laptop eenmaal binnen een minuut is opgestart in Windows Vista starten we even het simpele Wordpad op. Zo kunnen we goed aanvoelen of het toetsenbord lekker typt; en ja, dat doet hij! Maar ook bij het spelen van een spel merk je dat dit een snelle en moderne laptop is. De titel allround laptop is dus zeker niet misplaatst.

Met het scherpe lcd-scherm van ongeveer 16-inch groot kun je alles goed volgen. Zeker met de resolute van 1366 x 768 pixels is het scherm echt een toppertje. Vergelijk deze resolutie bijvoorbeeld met je HD-ready televisie; gewoon goed dus. Enige minpuntje dat wij nu merken is dat de batterij geen lang leven kent; slechts 2 uur en dan moet je alweer aan het stroom. Jammer!

acer-aspire-6930g-total

Verder ziet de laptop er zeker goed uit met hier en daar wat chroomtinten. Met de Intel Core 2 Duo processor en het 3GB intern geheugen kun je zeker wel wat met deze laptop van Acer! Mocht je dus op zoek zijn naar een betrouwbare maar zeker ook betaalbare laptop is de Acer Aspire 6930G zeker een aanrader.

6930, Acer Aspire, Allround multimedia laptop, Aspire, Chroomtinten, Goedkoop, Intel Core 2 Duo, Intern geheugen, Review

Reageer: