RSS

Getest: HP Pavilion DV2 laptop

Geplaatst op woensdag, 8 april, 2009 - door

HP

hp-pavilion-dv2-overzichtVandaag was het weer eens zover; We ontvingen een testmodel van HP’s nieuwe Pavilion DV2 laptop. Een tijdje geleden schreven we al over de DV2 laptop; het moet de laptop worden die HP door de kredietcrisis heen sleept. Met het formaat en gewicht van een netbook maar de krach van een laptop lijkt dit geen probleem te zijn.

Het ziet er namelijk allemaal zeer netjes uit; neem bijvoorbeeld het zwarte exterieur met de chromen details; prachtig! Het is daarnaast ook erg stevig en dat is minstens zo belangrijk natuurlijk. De Pavilion laptop weegt slechts 1.8 kilo en dat is bijna de helft minder als een doorsnee notebook. Het keyoard is ondanks het 12.1 inch formaat vrijwel net zo groot als die van een 15 inch notebook. Maar de HP Pavilion DV2 laptop wordt vooral speciaal door het LED scherm. Dit scherm is niet alleen heel helder; het is ook nog eens zeer energiezuinig!

hp-pavilion-dv2-zijkant

Ook intern is de DV2 zeer modern. De nieuwe Athlon Neo van AMD zorgt voor de juiste processortechniek. Dit is dan ook de eerste laptop die volledig in samenwerking met AMD door Hewlett-Packard is ontworpen. Qua videokaart zit het ook wel snor; Ook hier is een samenwerking aangegaan, maar dit maal met ATi.

Voor slechts 750 euro te koop, de review komt er binnenkort aan; we mochten dit keer slechts een kwartiertje spelen.

AMD Athlon Neo, ATi videokaart, Chromen details, Duurzaam, DV laptop, Dv2 laptop, Energiezuinige laptop, Goedkope laptop, HP Pavilion laptop, LED scherm, Lichtgewicht, Neo processor, Prachtig, Zwart

Reageer: