RSS

De nieuwe HP Pavilion DV6

Geplaatst op donderdag, 16 april, 2009 - door

HP

hp-pavilion-dv6-1000-entertainmentHewlett-Packard (kortweg HP) heeft onlangs haar volledige productlijn drastisch vernieuwd. Zo zagen we eerder al de Pavilion DV2 voorbij komen die de redding moet zijn voor HP in het huidige crisis tijdperk. Nu, ongeveer twee weken later, komt HP met een uitgebreidere versie van de DV-lijn; de HP Pavilion DV6.

De nieuwe HP laptop is precies wat de meeste mensen nodig hebben: Een 16-inch multimedia notebook met een 16:9 scherm voor een optimaal kijkgenot. Zo kan de laptop ook heel goed gebruikt worden om bijvoorbeeld films op te kijken.

Het design van de HP DV6 is natuurlijk precies hetzelfde als wij al vaker hebben laten zien van andere Pavilion modellen. Een afwerking waarvan je moet houden, en als je dat niet doet vindt je het ook echt (spuug)lelijk. Vooral de lijnen zijn extra netjes en stevig afgewerkt voor dagelijks gebruik. Helaas pakt de interne fingerprint reader lijntjes veel te snel krasjes op waardoor vingers niet nauwkeurig worden gelezen.

Het toetsenbord en het touchpad van de Pavilion DV6 laptop zijn echter wel van topkwaliteit zoals we die gewend zijn van andere HP laptops. Ook is de verhouding tussen de verschillende toetsen netjes gecombineerd waardoor het typen veel soepeler gaat dan bij veel andere notebooks en laptops.

Laatste en enige grote minpunt aan de HP DV6 notebook is dat de videokaart, een interne Intel graphics kaart, heel veel steken laat liggen. Een 3D game kun je dus helaas niet spelen met deze laptop; echter DVD’s en foto’s zijn uiteraard geen enkel probleem.

3d game, Allround laptop, Design, DV laptop, DVD, Foto, Goedkoop, Hewlett packard, Multimedia laptop, Packard Bell, Pavilion DV6 laptop, Toetsenbord, Touchpad

Reageer: