RSS

Review: Norton 360 Versie 3.0

Geplaatst op vrijdag, 17 april, 2009 - door

Overige

norton-360-versie-3Geruime tijd is Norton (internet security) dé koploper op het gebied van computerbeveiliging. Met een succesvolle release van de 360 software van twee jaar geleden is het succes alleen maar verder uitgebreid. Norton 360 zorgt ervoor dat je computer (of natuurlijk je laptop) volledig is beveiligd tegen bijvoorbeeld virussen en malware.

De nieuwste versie, te weten 3.0, is uitgebreid met een nieuwe telg: Norton Safe Web. Dit programma waardeert iedere website die bezocht gaat worden of wordt bezocht door middel van een cijfer. Als het cijfer erg laag is zal Norton om toestemming vragen of je wel zeker van je zaak bent. Vooral voor webwinkels lijkt deze optie een mooie toevoeging; de kans dat je wordt opgelicht wordt natuurlijk aanzienlijk kleiner.

Naast het nieuwe Safe Web biedt Norton 360 versie 3 ook een online backup functie. Met maar liefst 2 gigabyte aan online schijfruimte kun je alle belangrijke bestanden die je hebt veilig opslaan en nooit meer uit het oog verliezen. Voor laptophouders is dit natuurlijk een must-have functie; ook bij verlies of diefstal van je laptop of notebook blijven de gegevens beschikbaar.

Verder lijkt de update een mooie modernisering van het Norton 360 versie 2.3 systeem. Zeker voor de computergebruiker die vaak op internet te vinden is en ook nog eens regelmatig wat aanschaft via het net is dit een perfect allround oplossing; een echte all-in-one virusscanner dus. Te koop vanaf vandaag voor slechts € 75,- (adviesprijs).

All-in-one virus, Allround oplossing, Beveiliging laptop, Essentieel, Malware, Norton 360 software, Norton virusscanner, Online backup, Safe web, Scannen, Spam, Spyware, Virus scanner

Reageer: