RSS

Packard Bell komt met nieuwe laptops

Geplaatst op zaterdag, 18 april, 2009 - door

Packard Bell

easynote-tr85_lowNieuws vanuit onverwachte hoek: Packard Bell gaat nieuwe laptops maken! Te weten de EasyNote Butterfly en de EasyNote TR85. Beide laptops worden binnenkort al geïntroduceerd en liggen deze zomer zeker in de Nederlandse schappen. Helaas hebben we nog niet zoveel informatie over beide modellen; we nemen het toch graag even met je door.

Zo is de Packard Bell EasyNote Butterfly laptop vooral gemaakt met de term mobiliteit in het achterhoofd gehouden. Zo geeft PB ons te weten dat de batterijduur van de Butterfly tot wel 24 uur (1 dag!) kan zijn; en dat is natuurlijk fantastich. Daarnaast zou de laptop naast zijn kleine afmetingen ook een laag gewicht hebben – hij is dan ook slechts 2 centimeter dik. De Packard Bell Butterfly laptop ziet er zeer strak en gestyled uit, we kijken uit naar een testmodel!

Dan de nieuwe EasyNote TR85; hier hebben we vrijwel geen informatie van verkregen. Met een 15.6 -inch scherm (16:9 ratio) en een Dolby Sound Room speaker lijkt dit een leuke multimedia laptop te worden. Helaas zit er een Intel Centrino 2 Processor gecombineerd met een interne grafische kaart in de laptop waardoor 3d games een groot probleem vormen voor de laptop; Jammer!

De TR85 ligt vanaf begin mei in de schappen, de Butterfly begin juli. We houden jullie op de hoogte van reviews van beide nieuwe Packard Bell laptops.

Butterfly, Design, Dolby sound, Dunne laptop, EasyNote, Intel centrino 2, Laptop games, Licht, Lichte laptop, Mobiele laptop, Multimedia laptop, Packard, PB, TR85

Reageer: