RSS

Nieuwe Packard Bell netbooks

Geplaatst op maandag, 20 april, 2009 - door

Packard Bell

dot-m_lowOok Packard Bell heeft het licht gezien vanuit de netbookkant. Deze mini-laptops zijn voor veel computerfabrikanten het nieuwe paradepaardje en dus wordt er flink op los ontworpen. Met twee nieuwe lijnen; de Dot M en de Dot S netbooks, claimt het bedrijf al “de meest verbazingwekkende productlijn ooit”.

De ‘Dot M’ lijn ziet er op het eerste oog vooral erg dun uit; een groot pluspunt. Met een groot touchpad en een groot toetsenbord is het design helemaal netjes afgewerkt. De ‘Dot S’ lijn is net als de M lijn ook in het zwart uitgevoerd maar ziet er helaas iets minder strak uit.

Het allergrootste pluspunt van beide netbooks is dat ze worden aangedreven door een Intel Atom processor; veel power dus. In combinatie met 1GB of 2GB geheugen zijn beide mini-laptops razendsnel. Verder zijn ze natuurlijk ook standaard geleverd met opties als een webcam, Wi-Fi en een VGA-out poort. Mocht je meer willen kun je altijd nog kiezen voor een 3G en/of Bluetooth verbindingsmogelijkheid.

Het ‘Dot M’ Packard Bell model komt met een 11.6 inch scherm met een aspect ratio van 16:9; ideaal voor het kijken van films dus. Nog mooier is dat het een LED scherm betreft die zorgt voor heldere beelden en een zeer laag energieverbruik en dus een langere accuduur.

Meer informatie over beide netbooks vindt je op de site van Packard Bell.

Dot M, Dot S, Intern geheugen 1GB of 2GB, Lange accuduur, LED scherm, Packard laptop, PB

Reageer: