RSS

Vanaf vandaag weer Medion laptops bij de Aldi

Geplaatst op woensdag, 22 april, 2009 - door

Overige

Vanaf vandaag heeft de Aldi weer een nieuwe partij Medion laptops in de aanbieding. Het gaat hier om een nieuwe versie van de MEDION AKOYA P8610, die eind vorig jaar ook verkocht werd door o.a. de Gamma. De nieuwe versie heeft een 2.0 GHz Intel Core 2 Duo processor, een 320 GB harde schijf en 4 GB DDR2 werkgeheugen.

medionlaptop1

Zoals je van een desktop vervanger mag verwachten is de MEDION AKOYA P8610 uitgerust met Blu-ray, DVD-/ CD brander, webcam met microfoon en een 4 in 1 kaartlezer. Ook heeft de 18,4 inch laptop een Nvidia GeForce 9600M GS aan boord, wat de laptop meer dan geschikt maakt om mee te gamen.

De laptop kost bij de Aldi 799 euro en wordt zoals gebruikelijk geleverd met draagtas en een laptopmuis. Echt bijzonder is de aanbieding overigens niet, want deze laptop is al een tijdje te koop bij medionshop.nl voor dezelfde prijs.

Aldi laptop, Gaming laptop, Medion

2 reacties op dit bericht

  1. Frank zegt:

    Die van de Aldi heeft toch 4 GB geheugen, die op de medion site maar 3 GB.

  2. Bheijns zegt:

    Klopt inderdaad, Aldi heeft dus toch een kleine update via Medion geregeld. Of je het echt zult merken het verschil van die ene GB is dan weer de andere kant van het verhaal. Maar natuurlijk altijd; meer is beter.

Reageer: