RSS

Nu officieel: Windows 7 voor de feestdagen

Geplaatst op woensdag, 13 mei, 2009 - door

Microsoft

We hadden het eigenlijk al een hele tijd aangenomen maar nu is het dan ook eindelijk officieel door Microsoft zelf bevestigd: Windows 7 zal nog vóór de feestdagen van 2009 gelanceerd worden. Sterker nog, de eerste dekstops en laptops uitgerust met het nieuwe besturingssysteem moeten al in oktober in de winkel. En alsof dat nog niet genoeg is kondigde Acer direct al een release uit van de allereeste Windows 7 laptop die begin oktober gekocht kan gaan worden.

Met het nieuws schrijft Microsoft historie; nooit eerder kwam het bedrijf eerder met een release dan zij had voorspelt en toegezegd. Bij de lancering van Windows Vista werden zelfs zoveel fouten gemaakt dat de vertraging opliep tot meer dan een jaar.

Met Windows 7 lijkt de toekomst van de stevige en dominante positie van Microsoft op de markt voor besturingssystemen volledig beschermt. Met drie versies – één voor netbooks, voor gezinnen en voor bedrijven – lijkt het bedrijf volledig klaar te zijn voor de komende vijf jaar. De plannen voor een nieuw besturingssysteem als opvolger van Windows 7 zijn namelijk alweer in de maak.

Nog steeds kun je Windows 7 gratis downloaden en voor één jaar gratis gebruiken. Let hierbij op dat het om een Release Candidate gaat en dat je nog niet de échte verie in handen hebt. Deze zal dus waarschijnlijk in September gelanceerd worden en in Nederland in Oktober de schappen uit vliegen; althans, dat verwachten we.

Acer laptop Windows 7, Besturingssysteem, Drie versies, Gratis downloaden windows 7, Lancering Windows 7, Microsoft Windows 7 kopen, Netbook windows 7, Oktober, Pre-order, Release candidate, Toekomst Microsoft, Windows 2009, Windows 7 gratis downloaden

Reageer: