RSS

De week van de vernieuwingen

Geplaatst op dinsdag, 19 mei, 2009 - door

Overige

Voortaan gaan we het hier op laptop-info.nl wat anders aanpakken. Er komt namelijk een wekelijks overzicht met leuke linktips en een korte terugblik op de laatste artikelen. Wie weet zijn er zelfs korte updates te noemen bij de artikelen van de afgelopen week. Vandaag deel één in de serie; De week van…

Opmerkelijk nieuws in het begin van de week: Dell lanceert de Dell Mini 10 met het besturingssysteem Linux Ubuntu. Dit OS is volledig gratis en schijnt al jaren een grote concurrent van Microsoft’s Windows te worden. Over Windows gesproken; wat dacht je van het nieuws dat je Windows 7 hier gratis kunt downloaden? Leuk feit is dat Microsoft deze week officieel bekend maakte dat het nieuwe systeem al medio oktober 2009 in de schappen ligt. Jammer alleen dat Dell het systeem gister al weer tegensprak met de prijs van Windows 7 als argument.

Ander groot nieuws op laptop-info.nl was deze week dat we met een heuse nieuwe serie komen: Laptop MakeOver NL. Inmiddels zijn we enkele reacties verder maar willen we iedereen er wel op wijzen dat voorlopig de onderdelen van een Makeover wel voor eigen kosten komen. Dus bij deze een oproep aan computerbedrijven: Wie wilt de laptop MakeOver sponsoren? Graag even contact opnemen.

Dan nog een leuke link die we je zeker niet wilden onthouden. Een uitgebreide Nederlandse test van onze collega’s van Bright Magazine van de eerder besproken Asus EEE Keyboard PC.

Asus EEE keyboard PC, Dell mini, Laptop informatie, Laptop makeover NL, Laptop nieuws, Laptop-info, Linux ubuntu, Mini 10, Netbook, Ubuntu systeem, Vernieuwingen, Windows 7 2009, Windows 7 gratis downloaden

1 reacties op dit bericht

  1. Jos Stokman zegt:

    Hallo laptop info, kunnen jullie mijn toshiba 1410 ook upgraden en is dat de moeite waard?

Reageer: