RSS

Lichtgewicht laptop? Dit zijn de beste!

Geplaatst op maandag, 25 mei, 2009 - door

Acer, Lenovo, Sony, Toshiba

asus_u6Netbooks zijn hot. Het is zo dat bijna iedereen in plaats van een nieuwe laptop liever kiest voor een kleine variant. De mini-laptops zijn handzaam en vooral erg licht en dus mobiel. Het hebben van een comfortabele laptop is een must tijdens het spelen slot games casino om irritatie te verminderen, zodat je je veel meer kunt concentreren op het spel. Ook de prijs van de beestjes is natuurlijk erg aantrekkelijk en al gauw meer dan de helft van een normale laptop. Daarnaast kunnen ze vrijwel iedere “standaard” applicatie aan; waarom duur dan als het makkelijk kan?

Een mobiele laptop, dat is dus belangrijk. Maar wist je dat er ook alternatieven zijn die wél meer kunnen dan de standaard applicaties waar we het zojuist al over hadden? In het artikel van vandaag een test – in samenwerking met onze Britse collega’s – van vier kleine laptops met veel power.

In de test zijn de volgende vier notebooks uitgebreid getest en is er niet gelet op door de fabrikant aangeleverde specificaties:

  • Asus U6V laptop
  • Lenovo ThinkPad X200 laptop
  • Sony VAIO VGN-TT11WN/B laptop
  • Toshiba Portégé R600-108 laptop

Stuk voor stuk prachtige laptops met elk bijzondere specificaties. In de test valt vooral op dat de Sony op vrijwel ieder vlak van de geteste toepassingen eruit schiet. Alleen bij het gedeelte van de 3D test (videokaart) valt de Sony laptop even weg.

De volledige test kun je via deze site lezen, opmerking hierbij is dat het volledig in het Engels is.

3d Mark, Asus U6V, Batterijduur, Dual Core, Duo Core, Lenovo Thinkpad X200, Lichtgewicht laptop, Mini laptop, Netbook, Robuust, Sony VAIO, Test, Toshiba Portege

Reageer: