RSS

Sneak peak: de iPhone 2.1

Geplaatst op dinsdag, 26 mei, 2009 - door

Apple

apple-iphone-21Een aantal weken, zelfs maanden, gaan de geruchten de rondte dat Apple met een nieuwe versie van haar immens populaire iPhone gaat komen. Het nieuwe toestel moet de iPhone 2.1 gaan heten en is alleen nog maar leverbaar vanaf 32GB. Dit is althans wat de geruchten ons wisten te melden. Vandaag was er een slimmerik die wat nieuws ontdekte; de iPhone 2.1 komt er echt aan, de eerste afbeeldingen zijn er al!

In het SDK pakket van de iPhone – een ontwikkelpakket – zijn namelijk foto’s gevonden van de nieuwe iPhone 2.1. Althans, dat is wat de bestandsnamen ons doen vermoeden. Overigens was het vorige week ook al even schrikken toen de Oostenrijkse T-mobile site een besteloptie van een 32GB iPhone online had staan. Kortom, er staat wat te veranderen bij Apple.

Nu is dit natuurlijk niet direct een roep naar jullie toe om massaal aandelen te kopen in Apple; het gaat hier om de nieuwe techniek. Helaas zal er zeer weinig gaan veranderen aan de nieuwe iPhone. Er komen, zoals het nu lijkt, alleen betere specificaties en natuurlijk een klein aantal vernieuwingen in het design en de software. De verbeteringen zie je terug in bijvoorbeeld het geheugen, betere browser en e-mail mogelijkheden en een 5 megapixel camera. In Australië is Apple al zover dat winkeliers te horen hebben gekregen dat de verkoop van de 16GB-versie van de iPhone per direct zal worden gestaakt. Er komt dus geen nieuwe voorraad meer.

Een link naar de “ontdekker” vind je hier (Engels).

5 megapixel, Apple aandelen, Apple iPhone, Eerste foto's, Eerste plaatjes, GPS, IPhone 2.1, Preview, SDK iPhone, T-mobile, Wifi

0 reacties op dit bericht

1 link naar dit bericht

  1. Laptop-Info.nl / Alle ogen gericht op Apple zegt:

    […] al maanden over wat er zal gaan gebeuren op het jaarlijkse evenement. Zo brachten we hier onlangs al het nieuws uit dat een slimmerik een afbeelding zou hebben gevonden van de nieuwe iPhone. Kan […]

Reageer: