RSS

De nieuwe Packard Bell TR, TJ en NJ serie

Geplaatst op zaterdag, 30 mei, 2009 - door

Packard Bell

Packard Bell is grootschalig aan het vernieuwen. De Europese spin-off van het Amerikaans/Canadese Gateway heeft een duidelijke visie; De goedkoopste laptops met de beste specificaties. Om dit te verwezenlijken laat Packard Bell haar onderdelen maken én assembleren in zo goedkoop mogelijke productiefabrieken. De kwaliteit staat echter ook in een hoog vaandel en voor designwerk zijn Europese designers ingehuurd. Overigens mag het nieuwe logo van PB er volgens ons ook wel wezen.

In strijd tegen de recessie én als introductie van de nieuwe huisstijl  komt Packard Bell met verschillende nieuwe laptop series; te weten de TR, TJ en NJ serie. Om een voorbeeld van het “nieuwe werk” te geven gaan we het hebben over de Packard Bell EasyNote TR85. Dit is het nieuwste topmodel uit de welbekende EasyNote range. Met een 15.6-inch Super-TFT scherm met LED backlit kun je overal alles scherp zien; ook in zonlicht. Het scherm biedt een aspect ratio van 16:9 en is daarmee uitstekend geschikt voor het bekijken van multimedia zoals films.

De EasyNote TR85 ziet er verder gelikt en professioneel uit; hij doet ons zelfs denken aan een Dell laptop! Met handige functies zoals een back-up knop – Met een druk op de knop al je gegevens veilig – en een touchpad die multi-gesture ondersteunt – foto’s inzoomen zoals op de iPhone – maken het een prachtig apparaat.

Vergeet verder niet alle prachtige specificaties als HDMI, Dolby Sound Ramp en een nVidia GeForce G105M. Kortom, de Packard Bell EasyNote TR85 zit gewoon goed in elkaar en kan vrijwel ieder klusje aan. Maar nog mooier is de prijs die we van Packard Bell gewend zijn. Voor slechts 679 euro is de TR85 van jou! In juli liggen alle nieuwe modellen in de schappen; echter nu al via internet te bestellen.

en-tr85

Aspect ratio, EasyNote, EasyNote NJ, EasyNote TJ, EasyNote TR, Gateway, Goedkoop, IPhone, Led, Multi gesture, NVidia GeForce G105M, Packard Bell nieuw logo, Professioneel, Super-TFT

5 reacties op dit bericht

 1. Wout zegt:

  Allemaal ROTZOOI Heel PACKARD BELL!!! NIET KOPEN!!!
  Als je echt rommel voor je geld wilt kopen dan moet je hier zijn!

  Heb er niks als ellende mee gehad en helpen doen ze je niet of nauwelijks. Goedkoop is duurkoop in dit geval.

  IK WIL ECHT IEDEREEN OPROEPEN OM DEZE FIRMA TE BOYCOTTEN.
  TOT ZE FATSOENLIJKE SPULLEN KUNNEN LEVEREN EN NIET DE MENSEN AFSCHEPEN EN WAAR LEVEREN VOOR HUN GELD.
  PACKARD BELL IS KUT TROEP!

 2. jannick zegt:

  packard bell moet verbrand worden ofzo, deze bende is nu al voor de tweede keer kapot gegaan in de kleine 5 dagen dat ik hem TOTAAL heb gehad…

 3. Rk zegt:

  Klopt helemaal wat hier boven staat.
  ZEER SLECHTE SERVICE EN SLECHTE SPULLEN.
  Koop A.U.B. GEEN PACKARD BELL !!!!
  Heb na 3 maanden een defecte videokaart en die wijgeren ze te repareren/vervangen. HUFTERS zijn het. Koop NOOIT meer eem PACKARD BELL of ACER want dat is dezelfde kut troep.

 4. Bob zegt:

  Ach joh heb er zelf nu al meer dan een jaar 1 en werkt prima windows 7 64 bit nooit problemen gehad

  als je te dom bent om fatsoelnlijk met een laptop om te gan moet je er geen kopen 🙂

  Groetjes!

  ||Packard Bell EasyNote TJ61||

 5. Debaas zegt:

  Oh, jij was dat die de enige werkende packerd bell had. Ik wist dat er wereldwijd toch nog wel ergens 1 apparaat moest zijn die moest werken,

Reageer: