RSS

De goedkoopste laptop, kooptip #1

Geplaatst op donderdag, 4 juni, 2009 - door

Overige, Toshiba

Vanaf vandaag komt er een nieuwe wekelijks terugkerende actie op Laptop-info.nl: De goedkoopste laptop. In deze items gaan we op zoek naar een laptop met uitstekende specificaties, maar dan met een betaalbaar prijsje. Waarom doen we dit? We hebben gemerkt dat veel van onze bezoekers naar zulk soort informatie op zoek zijn. Een aanbieding uit een folder is leuk; maar is het ook een goede laptop? Bij deze, deel 1 van de kooptips van Laptop-info.nl. De goedkoopste laptop van deze week is de Toshiba Satellite L300D-14T. Overigens kun je de laptops direct via deze site bestellen.

Deze Toshiba Satellite is misschien inmiddels een oud model; maar de specificaties liegen er niet om. Zo beschikt de laptop over een 15.4-inch 16:10 TFT-scherm met de helderheid die je van een Toshiba mag verwachten. Het design van de laptop is volledig zwart/zilver zoals we dat ook van Toshiba gewend zijn. Degelijkheid, dat is toch wel een belangrijk punt bij deze laptop.

Deze goedkope multimedia laptop ligt in de winkels voor rond de 600 euro; wij bieden je hem hier aan voor nog geen 500 euro. Met een AMD Turion X2 RM-70 processor gecombineerd met 4GB intern geheugen is zelfs multitasking geen enkel probleem. De harde schijf van 320GB maakt dit rijtje helemaal af en ook de ATI Radeon 3100 grafische kaart is ruim voldoende voor het bekijken van een mooie film.

De l300d-14t van Toshiba weegt slechts 2,49 kilo en heeft ook nog eens een ingebouwde webcam. Garantie is ook dik in orde; het eerste jaar je laptop stuk? Toshiba komt hem bij jouw thuis of op het werk gratis ophalen en uiteraard weer gefixt terugbezorgen.

Ons advies: Neem snel hier een kijkje voor de goedkoopste laptop van deze week! (OP=OP)

Advies, AMD Turion X2 RM-70, Deel 1, Design, Goedkoop, Goedkoopste laptop, Kooptip, L300D-14T, Laptop informatie, Laptop kopen, Laptop specificaties, Lichtgewicht, Satellite L300D, Tiplaptop kiezen, Toshiba laptop, Toshiba satellite laptop

3 reacties op dit bericht

 1. Mammoth zegt:

  Wanneer weer een nieuwe kooptip? Ik zie er maar 3 staan vandaar!

  “Vanaf vandaag komt er een nieuwe wekelijks terugkerende actie op http://www.laptop-info.nl

 2. Rick zegt:

  De schrijver van deze kooptip is inmiddels niet meer actief ivm andere activiteiten. Misschien schrijft hij weer een nieuwe kooptip als hij weer tijd heeft. Ik zal ieder geval eens kijken of ik een interessante aanbieding kan vinden 😉

 3. Mammoth zegt:

  Al wat gevonden?

Reageer: