RSS

Alle ogen gericht op Apple

Geplaatst op zaterdag, 6 juni, 2009 - door

Apple

applelogoMaandag is het dan zover; de jaarlijkse Developer meeting van Apple. Deze dag staat overal bekend als “Innovative Apple Day” aangezien het appeltjesmerk op deze dag traditioneel vele nieuwe producten en diensten introduceert. De verwachtingen zijn dit jaar, net als de speculaties, hoger gespannen dan ooit. Komt er een nieuwe iPhone, een nieuwe versie van het Mac OS X systeem of misschien zelfs een spelcomputer? Wij hebben alvast een exclusieve sneak peak gemaakt voor aanstaande maandag.

Applewatchers speculeren al maanden over wat er zal gaan gebeuren op het jaarlijkse evenement. Zo brachten we hier onlangs al het nieuws uit dat een slimmerik een afbeelding zou hebben gevonden van de nieuwe iPhone. Kan dit een aanwijzing zijn voor aanstaande maandag? Wij denken van wel. Er zullen maandag een hoop nieuwe innovaties worden getoond. We hebben even het een en ander voor je op een rijtje gezet:

– De nieuwe iPhone: Ja, die gaat er komen. Onlangs werden al verschillende afbeeldingen van een nieuwe iPhone gevonden. Ook zijn er zelfs al enkele details bekend; een MMS functie en een push functie. Kortom, de nieuwe touchscreen telefoon komt eraan.

– Terugkeer Steve Jobs: Nee, de beste (ex-?) topman van Apple is nog niet genoeg hersteld om al terug te keren naar het bedrijf. Wel zal hij een videoboodschap hebben opgenomen en wellicht zelfs aanwezig zijn voor een korte speech.

– Netbook van Apple: Ja maar deze zal nog niet geïntroduceerd worden. Heel misschien wordt er een prototype getoond.

– Nieuwe versie Apple OS X: Ja, en niet een update maar echt een nieuw systeem. Waarom? Omdat de strijd wederom aangegaan moet worden met Microsoft’s aanstaande Windows 7. Een optimistische gedachte is zelfs dat in Oktober al een nieuwe versie van Mac OS X verkrijgbaar is.

– Spelcomputer Apple: Nee, de concurrentie is op dit moment nog te groot. Wellicht dat volgend jaar wel een introductie zal plaatsvinden. Persoonlijk verwacht ik dan een spelcomputer met touchscreen die tegelijkertijd functioneert als computer.

Apple besturingssysteem, Concurrent windows 7, Developer day apple, Developer meeting apple, Innovative apple day, Iphone 2.0, Mac netbook, Netbook apple, Prototype, Sneak peak, Spelcomputer apple, Terugkeer Steve Jobs, Topman Apple

Reageer: