RSS

HANNspree HANNSnote waarschijnlijk naar Nederland

Geplaatst op maandag, 8 juni, 2009 - door

MSI

hannsnote-naar-NederlandDe geruchten deden al langer de ronde maar nu lijkt het er toch echt van te gaan komen. HANNspree, het budgetmerk van het grote MSI, gaat laptops verkopen in de Benelux. Opvallend aangezien MSI het juist erg goed doet in Nederland. Het merk heeft een goede en betrouwbare naam opgebouwd in de afgelopen jaren. Toch lijkt de komst van de goedkopere varianten geen stomme zet.

Het is namelijk zo dat consumenten in tijden van economische teruggang sneller kiezen voor een budgetmerk. De eerste netbook die HANNspree in Nederland zal gaan verkopen is de HANNSnote; overigens sinds vandaag ook verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk. Het is een 10-inch netbook; vrijwel een regelrechte kopie van de MSI Wind. Vooral het design van de HANNSnote is erg mooi en heeft wel wat weg van een Fujitsu Siemens laptop.

De specificaties van de netbook mogen er ook best zijn; Een Intel Atom N270 processor gecombineerd met 1GB intern geheugen, BlueTooth, WiFi en als uitschieter een Full Size keyboard. Kortom, dé ideale netbook voor de ondernemer en zijn werknemers. Het geheel is vervolgens in een lakzwart jasje gestoken met verschillende glossy elementen; erg mooi en vooral erg degelijk.

De adviesprijs van “slechts” € 250,- inclusief een Windows XP licentie liegt er niet om; perfect! Laten we hopen dat de geruchten allemaal kloppen, in dat geval wordt dit de best betaalbare netbook die er is. We houden je uiteraard op de hoogte van elke vordering.

Bluetooth, Fujitsu Siemens, Goedkoopste netbook, Goedkope netbook, HANNspree HANNSnote, HANNspree netbook, Intel atom n270, Kleine laptop, Lakzwart, Mini laptop, MSI kloon, Msi netbook, MSI wind, Netbook, Wifi

3 reacties op dit bericht

 1. Bob zegt:

  Het apparaat wordt al aangeboden voor 219,- bij secondmedia

 2. Arthur zegt:

  vorige week gekocht bij second media voor 199,??, werkt perfect! (de laptop)

 3. harma zegt:

  Wie is bereid mij uit te leggen hoe ik de toetsenbord indeling correct instel. Bijvoorbeeld het apestaartje onder de toets zoals het hoort.
  Alvast heel hartelijk bedankt,
  Harma

Reageer: