RSS

Wow! De HP Pavilion DV6 Artist Edition

Geplaatst op woensdag, 10 juni, 2009 - door

HP

hp_pavilion_dv6_artist-728-75Dat HP prachtige designs op zijn laptops kan drukken wisten we al; maar het design dat we vandaag onder ogen kregen is wel heel mooi. De DV6 laptop van Hewlett Packard was er al een tijdje en verkoopt volgens de fabrikant erg goed. Rede genoeg om een “collectors item” te introduceren. De artist edition van de DV6 staat voor performance en individuele stijl. Lees snel verder..

Met de nieuwe versie van de HP DV6 laptop mikt het bedrijf voornamelijk op de (zakelijk) professionele gebruiker. Zo is niet alleen het design van de laptop onder handen genomen; ook de specificaties zijn op een zeer effectieve manier aangepast.

hp-pavilion-dv6-artist-edition-2

Het scherm is natuurlijk nog wel hetzelfde en blijft met zijn 15.6-inch en 16:9 aspect ratio gewoon prettig werken. Sterker nog, gecombineerd met 6GB intern geheugen, 500GB schijfruimte gekoppeld aan een AMD Turion Dual-Core processor is dit een absoluut topmodel. Maak dat verhaal nog verder compleet door het aan te vullen met een ingebouwde webcam en een goede ATI grafische kaart (model nnb).

hp-pavilion-dv6-artist-edition-3

Vanaf augustus ligt de nieuwe DV6 Artist Edition in de winkel en komt hij dus waarschijnlijk met een gratis upgrade code voor Windows 7. Om het verhaal nog wat mooier te maken;

De HP DV6 Artist Edition laptop kost slechts € 750,- inclusief btw; absoluut een koopje. Ons advies voor als je een laptop wilt gaan kopen en dit bedrag past binnen je budget; blijf even wachten tot augustus!

500GB schijfruimte, AMD Turion, Artiesten editie, Cool, Design, Designer laptop, Desktop vervanger, Gaaf, Goedkoop, Goedkope laptop, Gratis upgrade Windows 7, HP DV6 Artist Edition, Koopje, Krachtpatser, Performance, Prachtig

5 reacties op dit bericht

 1. Ester zegt:

  Hallo,

  Ik kan alleen op jullie site wat info vinden over deze laptop. Weten jullie wanneer hij precies te koop is?
  Ik ben op zoek naar een laptop voor mijn werk. Ik werk als docent op een sportopleiding.
  Ik wil deze laptop gebruiken voor mijn werk. Dus ook filmpjes erop kunnen afdraaien in de les enz. Is dit een goede laptop hiervoor?

  Gr. Ester

 2. Sjoerd zegt:

  Hallo,

  We zijn inmiddels in augustus aanbeland en ik heb nog niks gehoord over de launch in nederland….komt deze schitterend uitziende laptop noh onze kant uit???? anyone????

 3. Ester zegt:

  Sjoerd,

  Heb contact gehad met HP NL en die weten het zelf niet eens. Terwijl hij in America al een hele poos te koop is….

  Weet iemand al iets meer?

 4. Divya zegt:

  http://link.marktplaats.nl/384697649

  if u need it i can provide it for u 🙂

 5. cheap car insrance in Antioch, Tennessee zegt:

  Liberty is a human construct and infinitely interpretable, i.e. ideological.That’s amusing. So a man who has been chained to a wall in a dungeon for three decades can interpret this as liberty if he has the right ideological construct? Oh okay. Cheers.

Reageer: