RSS

De goedkoopste laptop, kooptip #2

Geplaatst op woensdag, 10 juni, 2009 - door

Samsung

samsung-nc10-goedkope-laptopVandaag wederom, zoals voortaan altijd op donderdag, een kooptip voor een laptop. Deze week spelen we een klein beetje vals, we kiezen namelijk voor een 10.2-inch netbook; De Samsung NC10. Inmiddels werken we zelf al een aantal weken met deze mini-laptop van Samsung en moeten we zeggen dat we zeer tevreden zijn. De prijs is de laatste tijd ook nog eens flink gedaald, wat de netbook extra aantrekkelijk maakt.

De tijd dat een netbook alleen geschikt is voor tekstverwerken, internet en e-mail is geweest. De Samsung NC10 netbook is hiervan het “levende” bewijs. De kleine laptop is handzaam en mooi, maar kan ook nog eens verschillend toepassingen aan. Aangedreven door een 1.6GHz Intel Atom processor gecombineerd met 1GB intern geheugen is er genoeg performance beschikbaar om Windows XP netjes te laten draaien. Zelfs grafische elementen worden snel gerenderd en spelletjes als Jamlegend bieden écht geen probleem.

Het toetsenbord van de NC10 is niet te groot en zeker niet te klein; gewoon goed. Ook de accuduur is uitmuntend te noemen; bij normaal gebruik heb je zeker 6 uur plezier. De resolutie van 1024×600 pixels is gewoon goed voor een laptop van dit formaat. In de doos van de netbook vinden we al een leuke extra; een sleeve is gratis meegeleverd.

samsung-nc10-goedkope-laptop1

Beste netbook, Goedkoopste, Goedkope laptop, Goedkope netbook, Intel Atom, Koopadvies, Kooptip, Lange accuduur, Laptopsleeve, Samsung nc10

2 reacties op dit bericht

  1. niels zegt:

    hoe veel vraag je er voor

  2. KEES zegt:

    IK ZOU NIET WETEN WAT HIJ KOST

Reageer: