RSS

MSI lanceert de X-Slim X350

Geplaatst op woensdag, 16 december, 2009 - door

MSI

Gisteren heeft MSI een nieuwe laptop gelanceerd in haar X-Slim lijn. Het gaat hier om de X350, een 13,4-inch laptop met een dun design en een cover met een “diamond motief”.

MSI X350

De X-Slim X350 is gemaakt van magnesium en weegt 1,5 kg met een dikte van 6 mm. Dit maakt de laptop net iets zwaarder en groter dan de X320, maar dan staat een veel betere performance tegenover. De laptop is namelijk voorzien van een Core 2 Duo (ULV) in plaats van een Intel Atom processor. Verder heeft de laptop een 1,366 x 768 resolutie, GMA 4500MHD grafische kaart, 2GB werkgeheugen en Windows 7 Home Premium als besturingssysteem. Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend, maar de X-Slim X350 zal ongetwijfeld snel in de schappen liggen.

MSI X-Slim

1 reacties op dit bericht

  1. Allesovermobielinternet.nl zegt:

    Inmiddels worden we wel een tikje ‘doodgegooid’ met nieuwe zogenaamde ultraportables. Voor MSI en Asus zijn niet zo van het uitbrengen van een klein aantal goed uitgewerkte modellen, maar meer van het volspammen van de markt.

    Toch lijkt het weer een aardige laptop, qua grafische kracht komt er hopelijk binnenkort een (r)evolutie via de Asus UL30VT…

Reageer: