RSS

Nieuwe ASUS gaming laptop met HD5870M

Geplaatst op vrijdag, 1 januari, 2010 - door

Asus

ASUS begint dit jaar goed met een nieuwe gaming laptop, namelijk de Asus G73JH. De G73JH combineert de nieuwste Intel Core i7 processorserie voor laptops met de nog niet gelanceerde Ati Mobility HD5870.

De mobiele HD5870 krijgt net als de desktopvariant 1GB videogeheugen. Het 17,3 inch scherm heeft een resolutie van 1920×1080 en een glanzende afwerking. In de G73JH vinden we drie DDR3 geheugenslots, waar ruimte is voor maximaal 12GB aan werkgeheugen. Ook is er ruimte voor twee 2,5 inch SATA harde schijven, waarbij de standaardconfiguratie is uitgerust met een twee 500GB schijven in RAID opstelling. Deze gaming laptop beschikt ook over een Blu-ray speler die CD’s en DVD’s kan branden. De laptop kan naar wens nog verder worden geconfigureerd met meer geheugen, een snellere processor en eventueel SSD opslag.

Eind deze maand kan deze high-end laptop in de pre-order worden gezet op de website van Xotic PC. De prijs van de basisconfiguratie is $1645. Omgerekend is dit ongeveer 1150 euro, wat een aantrekkelijke prijs is gezien de specificaties. Helaas zal de prijs ongetwijfeld hoger uitvallen, wanneer de laptop in Nederland uitkomt.

1 reacties op dit bericht

  1. theo zegt:

    op welke nederlandse site of [winkel] kan ik deze laptop kopen,ik wil deze laptop ook uitbreiden met 12gb geheugen,andere prossesor,en eventueel ssd schijf.

Reageer: