RSS

HP’s eerste multi-touch laptop

Geplaatst op zondag, 23 november, 2008 - door

HP

HP heeft haar eerste laptop met multi-touch geïntroduceerd en doet hiermee een eerste stap in de markt van multi-touch laptops. ASUS was iets eerder met het introduceren van een multi-touch laptop, maar in tegenstelling tot de multi-touch laptop van Asus kan het scherm van de TouchSmart tx2 180 graden draaien en kan de tx2 als tabletpc gebruikt worden.

De HP tx2 heeft een AMD Turion X2 Ultra dualcore processor, een 12,1-inch LED-scherm en weegt 2,3 kg. De HP TouchSmart tx2 is al leverbaar en kost 1149 dollar. Jammer is wel dat Microsoft pas touchtechnologie gaat integreren in Windows wanneer Windows 7 uitkomt.

Tablet pc, Windows 7

1 reacties op dit bericht

  1. bob7p zegt:

    En wat zijn de specificaties?

1 link naar dit bericht

  1. Laptop-Info.nl / Nieuw van Lenovo: IdeaPad U1 Hybrid zegt:

    […] Vorig jaar kwam HP ook met een hybride netbook, moet toen ging het over een scherm dat 80 graden te  draaien is. Dit stukje innovatie van Lenovo is toch van een ander order. Koppel het beeldscherm van de IdeaPad U1 hybrid los en je hebt een tablet PC met multitouch voor mobiel gebruik. De laptop zelf werkt als het ware als een intelligent docking station voor de tablet. De twee apparaten werken zowel los als gekoppeld samen. […]

Reageer: