RSS

In opkomst: Panasonic Laptops

Geplaatst op woensdag, 11 februari, 2009 - door

Panasonic

Panasonic Thougbook 52 2009Eigenlijk is het rond Panasonic altijd stil als het gaat om laptops. Echter is de fabrikant zeker wel bezig met de ontwikkeling van haar notebook familie. Zo kwam er in 2007 het eerste echte succesmodel uit van Panasonic: De ToughBook CF-52. En nu, februari 2009, komt Panasonic terug met een voortreffelijke update van de oude Toughbook: De ToughBook CF-52 2009.

Deze laptop onderscheidt zich direct van andere laptops door haar looks. Het is duidelijk te zien dat deze laptop geschikt is voor de zakenman die altijd druk is. Zo zit er een stevig handvat, lees luxe draagsteun, geïntegreerd in de laptop. Daarnaast ziet de nieuwe CF-52 er zo stevig uit dat u hem zelfs zou kunnen toevertrouwen aan uw buurmeisje van 5 jaar oud. Om de laptop helemaal compleet te maken heeft Panasonic standaard een scherm ingebouwd waar je u tegen zegt. Het 15,4 inch tft-scherm beschikt namelijk over een touch-functie waardoor u met een druk op de knop de laptop omtovert tot een Touchscreen laptop; en dat is natuurlijk helemaal 2009! Daarnaast is er ook nog een kleiner model beschikbaar met een scherm van 13,3 inch (eveneens touchscreen).

Om het hele systeem vlekkeloos te laten werken integreerde Panasonic een 2.4 GHz P8600 processor. Voorderest is de laptop voorzien van alle opties die u ook zou verwachten; geïntegreerde GMA4500MHD grafische kaart, 4GB intern geheugen en een 160 GigaByte schokbestendige harde schijf. En voor de echte die-hards: De Toughbook is spatwaterdicht.

Verkrijgbaar vanaf 16 februari 2009, vanaf € 1750,-.

Panasonic Toughbook, Schokbestendig, Touchscreen, Toughbook 52

Reageer: