RSS

PearC in de aanval met Mac Clone

Geplaatst op donderdag, 12 februari, 2009 - door

Apple, Overige

PearC logo Het is zover, een kloon van de zeer bekende Mac computers! Is dit goed nieuws? Nou ja, voor degenen die altijd al een Mac-droom hadden, maar deze toch altijd weer te duur vonden gaat een wereld open. Het Duitse merk PearC heeft een lek gevonden in de Duitse wetgeving en weet langs vele imitatie regels te wandelen, lees mijneveld van regels. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Helaas is de PearC voorlopig alleen verkrijgbaar in Duitsland, maar dat moet voor de die-hards onder ons toch geen probleem zijn?

Het instapmodel kost slechts 499 euro en dat is vergeleken met de echte Apple computers natuurlijk geen geld! Het gehele systeem draait op het Mac OS X besturingssysteem en dat is natuurlijk gewoon heerlijk. Ten tijde van schrijven zijn er helaas nog geen laptops van PearC geïntroduceerd. Echter heeft een woordvoerder van het Duitse bedrijf ons laten weten dat deze nu in ontwikkeling zijn!

Maar wat de PearC pas écht uniek maakt zijn de ongekende mogelijkheden. De echte Mac computers kunnen niet zo gemakkelijk worden uitgebreid en hardware zoals een Blue-ray speler is al helemaal taboe. Maar met de PearC kloon is dit alles geen probleem! Haal nu dus eindelijk het optimale uit het Mac besturingssysteem met de PearC! Reserveer wel een dagje vrij voor een retourtje Duitsland.

Duitsland, Mac, Mac Kloon, Mac OS X, PearC

Reageer: