RSS

Nieuwkomer Hi-Grade verassend goed

Geplaatst op vrijdag, 13 februari, 2009 - door

Overige

Hi-Grade Notino UL100Als u een laptop wilt gaan aanschaffen is Hi-Grade nu niet direct het merk waar u dan aan denkt; sterker nog, grote kans dat u nog nooit van het merk hebt gehoord. Het merk, van Chinese afkomst, maakt al geruime tijd laptops en richt zich vooral op de markt voor kleine laptops. Echter kwamen de producten van het merk in Europa nooit echt van de grond aangezien de kwaliteit van het niveau likmevessie was.

In 2009 is het dan toch eindelijk zover; de Notino UL100, een 10,2 inch laptop, verrast eigenlijk iedere insider en zal zeker goed verkocht gaan worden. Vooral het scherm valt op; met een resolutie van 1.024 x 600 pixels en een heldere look worden werkelijk alle kleuren perfect getoond. Daarnaast is ook het design niet onaardig, maar deze lijkt wel erg veel op het design van de witte Asus EEE pc.

De specificaties liegen er ook niet om: 1.024mb intern geheugen, 160GB harde schijf en een VIA C7-M 1.6GHz processor. Dan is er ook nog een geïntegreerde 1.3-megapixel webcam, een VGA-uitgang, ethernet aansluiting ,  een 7-in-1 kaartlezer en natuurlijk WiFi B/G. En natuurlijk mogen we ook de 3 USB 2.0 poorten niet vergeten. De Notino UL100 wordt standaard geleverd met het Windows XP besturingssysteem.

Wat het systeem helemaal aantrekkelijk maakt is de prijs; voor ruim 350 euro heeft u er al een en kunt u direct aan de slag in bijvoorbeeld de trein. Accuduur van de Notino is ook wel noemenswaardig: Je kunt maar liefst (tot) vier uur met een volle accu werken.

Hi-Grade, Mini laptop, Notino, UL100

Reageer: