RSS

Internet eindelijk overal?

Geplaatst op donderdag, 19 februari, 2009 - door

Overige

ryanairMet de komst van het internet veranderde voor veel mensen het leven. Je hoefde nooit meer postzegels te plakken of een week wachten op een ondertekend contract. Kortom alles ging sneller en sneller, voordeliger en vooral veel makkelijker. In 2008 kwam de discussie dan ook niet uit het niets vallen: “Moet internet overal gratis te bereiken zijn?”. Denk aan internetten in de trein, in het vliegtuig of zelfs midden op zee.

Veel operators zijn al met de vraag naar het internet overal aan de haal gegaan; KPN en Vodafone bieden bijvoorbeeld al een usb stick aan waarmee je overal toegang tot internet krijgt. Maar goed, dat is alsnog een los abonnement n dat is precies de rede waarom veel mensen dit niet doen. Ze verwachten er te weinig van en daarnaast betalen ze toch al voor internet??

Maar nu komt dan eindelijk het goede nieuws! Verschillende bedrijven hebben vanochtend afgesproken internet overal te willen gaan aanbieden. Denk aan de grote bedrijven als KPN en Ryanair die er voor zullen zorgen dat je geen moment meer zonder dit unieke medium hoeft te zitten. Webconferenties, de onzin van YouTube of je vriendin op Hyves even bezoeken; binnenkort kan het waarschijnlijk overal grátis.

3G, Mobiel internet

Reageer: