RSS

Dell’s eerste versterkte laptop met touchscreen

Geplaatst op donderdag, 12 maart, 2009 - door

Dell

dell_latitude_xfrDe afzetmarkt voor versterkte laptops neemt de laatste tijd sterk toe. In de grote zakenwereld heeft iedereen wel een laptop. Sterker nog, deze laptops zijn zo belangrijk geworden voor dagelijks gebruik dat een normale laptop niet meer voldoet. Want, wat moet een zakenman doen als zijn kantoor is uitgebrand terwijl zijn laptop er nog in zit.

Daarvoor komt Dell met de oplossing; de nieuwe Dell Latitude E6400 XFR met touchscreen functies is het antwoord op de schreeuwende vraag naar moderne versterkte laptops. De laptop ziet er zeer stevig uit, en is dat ook. Of je hem nu van 2 meter hoogte laat vallen of een kop koffie erop morst de e6400 XFR kan het allemaal bijbenen. Om te zien wat er onder andere mogelijk is met de nieuwe Dell notebook moet je zeker eens naar dit filmpje kijken; http://video.computerworld.com/services/link/bcpid1351827287/bctid15223996001.

Ondanks de vele barricades van de laptop weegt hij ongeveer 4 kilo en is hij dus redelijk mobiel. Om de mobiliteit nog beter te maken voegde Dell een houdgreep in op de laptop, waardoor de laptop je doet denken aan een hypermodern koffertje. De specificaties zijn ook zeer hoogwaardig: Een Intel’s Core 2 Duo processor in de 9600 range. Een 14,1 inch touchscreen met een zes-cell batterij. Om alles op te slaan een solid-state 120GB harde schijf en een 128GB SSD schijf, een snelle en sterke grafische kaart (door klant te kiezen) and a solid-state storage drive. Dan is er nog de 8GB aan internet geheugen, Wi-Fi, 3G en GPS antenne’s. Dit alles is draaiende onder Windows Vista.

De prijs is ook bekend, voor een sterk beestje als deze ben je ongeveer 4000 euro kwijt. Overigens is hij nog niet verkrijgbaar bij Dell Nederland.

3G, 8GB intern geheugen, Barricades, Brandpreventie, Dell latitude e6400 XFR, GPS, Mobiliteit, Moderne versterkte laptop, Solid-state, Stevig, Touchscreen, Valbestendig, Versterkte laptops, Vuurbestendig, Waterbestendig, Zakenlaptop, Zakenman, Zakenwereld laptop

Reageer: