RSS

Nieuwe iLife van Apple

Geplaatst op vrijdag, 27 maart, 2009 - door

Apple

apple-ilife-09Apple komt binnenkort in Nederland met een nieuwe reclamecampagne: “Het werkt gewoon goed”, waarin zij de focus legt op het gebruiksgemak en design van haar hardware én software. En de nieuwe software is dan ook vandaag gereleased; Apple iLife ’09 ligt vanaf nu in de schappen voor nog geen honderd euro. iLife is een pakketje software van vijf zeer simpele en gebruiksvriendelijke multimedia programma’s.

Het zeer aantrekkelijk geprijsde softwarepakket iLife van Appel is natuurlijk speciaal ontwikkeld voor iMac systemen en bestaat uit iPhoto, iMovie, iWeb, GarageBand en iDVD. In combinatie van deze software kun je zeer makkelijk werken met je media. Organiseer, creëer, archiveer en upload je digitale foto’s, video’s, websites en muziek zonder enige mate van technische kennis. Met iLife maak je, je Mac dus helemaal compleet volgens Apple.

Vooral iPhoto en GarageBand schieten er wat ons betreft uit als het gaat om prachtige software. Met het programma iPhoto kun je zowel je foto’s bewerken als netjes archiveren. Met een zeer goede en krachtige rode-ogen verwijderaar en retoucheer functies maak je digitale foto’s nét wat beter als anders. Als je eenmaal tevreden bent met het resultaat kun je de foto’s direct via het programma uploaden naar social networking sites als Facebook en Flickr.

GarageBand bestaat al een tijdje in de Apple familie en is op dit moment de meest gebruikte muzieksoftware onder amateurartiesten. Alweer is de interface zeer gebruiksvriendelijk en zal iedereen begrijpen hoe te werk moet worden gegaan om een prachtige compositie te maken. Met interactieve piano en gitaar lessen van artiesten als Sting en Norah Jones is de software helemaal af.

Voor mensen met een Mac in het bezit is deze software absoluut onmisbaar; meteen halen dus!

Apple ilife, Garageband, Idvd, Ilife 09, IMac, Imovie, Iphoto, Iweb, Mac hardware, Mac ilife, Mac laptop, Macbook air software, Multimedia mac

Reageer: